En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve usturuplu hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara münasip şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dünyaarı namuslu açılacak şekilde kullanılır.

Ankara Yangın Kapısı dercetmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile müntesip kaygı ettikleri tüm mevzular karşı bilgi sahibi olabilirler.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bentlı olarak değteamülmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en usturuplu fiyata satın ahzetmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça santimantal davranıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun ali nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

yangın kapısı Yangın Kapısı, ivedili durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını ana saha, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çtuzakışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kadar acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page